Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Xmas Love Calendar Day 12

 Λίγο απ' όλα


                           Προχθές ο μεγάλος μου γιος γύρισε από το σχολείο με πονοκέφαλο. Ο μικρός το ίδιο. Αποφάσισα να τους κρατήσω μέσα την επόμενη μέρα που τελικά ο ένας μου έκανε και πυρετό. Ο καιρός άκρως χειμερινός με πάρα μα πάρα πολύ κρύο και δυνατούς ανέμους. Έτσι μείναμε όλη την μέρα μέσα.

                         Σήμερα σκεφτόμουν τι να γράψω για την 12η μέρα στο Ημερολόγιο Της Αγάπης αφού ουσιαστικά δεν κάναμε και κάτι σημαντικό ή μάλλον κάτι διαφορετικό. Όμως μετά συνειδητοποίησα , ότι κάναμε πολλές καλές πράξεις μαζί που απλά τις έχουμε ξανακάνει και ξαναγράψει.



                   Επειδή φυσούσε δυνατά τις προηγούμενες μέρες, ξανακρέμασα στα δέντρα λίγες φέτες ψωμί για τα πουλάκια όπως είχαμε κάνει στην 1η μέρα του ημερολογίου.

                            Το απόγευμα πήραμε κάποια τηλέφωνα σε κάποιους συγγενείς που νιώθουν μόνοι έτσι για να τους κρατήσουμε λίγη συντροφιά όπως είχαμε κάνει ξανά εδώ .



                   Παρόλο το τσουχτερό κρύο, έβγαλα 3 μεγάλες βόλτες τον μικρό μου (σε ηλικία ) σκυλάκο όπως και τις προάλλες  και τώρα που νιώθω οτι με πονάνε όλα μου τα κόκκαλα δεν ξέρω αν με κολλήσαν τα πιτσιρίκια ή αν την άρπαξα από αυτές τις βόλτες...




                    Το απόγευμα της ίδιας μέρας μου τηλεφώνησε η μαμά ενός συμμαθητή του Μάριου και μου είπε οτι ο γιος της ζήτησε από τον δάσκαλο τα μαθήματα και τις φωτοτυπίες για τον άρρωστο φίλο του και ήθελε να μας τα φέρει. Μας τα έφερε λοιπόν, μαζί με τον μπαμπά του. Άφησαν την ζέστη  και την θαλπωρή του σπιτιού τους μια τέτοια κρύα νύχτα και ήρθαν. Το λιγότερο που μπορούσαμε να κάνουμε με τα παιδιά ήταν να βάλουμε σε μια σακουλίτσα λίγα πραγματάκια που ήδη είχαμε στο σπίτι, όπως σοκολάτες, ντόνατς , κεκάκια και να τους τα δώσουμε σαν δείγμα ευγνωμοσύνης...

                 Μπήκαμε στην τελική ευθεία. Μόνο 13 μέρες για την ωραιότερη γιορτή του χρόνου....
                                    Σπύρο και Σπυριδούλα Χρόνια σας Πολλά
                                                    Σας φιλώ γλυκά

                                        Γιώτα     (yiotamar@gmail.com )

                           

2 σχόλια:

  1. Γιωτα.. μου.. ωραία γέμισε η μέρα σας... καλές γιορτές ναχουμε!!! τα λεμε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιωτάκι πραγματικά αυτό με τα μαθήματα είναι τόσο γλυκιά κίνηση. Φαίνεται απλό αλλά είναι τοσο τρυφερό να σκέφτεσαι την αλλη μαμά που είναι μόνη με τα παιδιά άρρωστα. Μπράβο στη μανούλα αυτη και σε σενα που της εδωσες και καλούδια. Πάντα εχω σπίτι χιλιάδες καλούδια ή μικροπαιχνιδάκια για παρόμοιες περιπτώσεις. Τα παιδιά χαίρονται τόσο μα τοσο πολύ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή