Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

Xmas Love Calendar Day 4

                                      Δεν ξέρω αν έχετε δει ειδήσεις αλλά εδώ μας χτύπησε για τα καλά η κακοκαιρία. Οι άνεμοι ξεπέρασαν τα 12 μποφόρ για κάποιες ώρες και η βροχή όλο και δυνάμωνε . Πλημμύρισαν χωριά, έπεσαν δέντρα, μας πήρε και μας σήκωσε. Τα Χανιά σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης !



                               Αφού ετοίμασα τα παιδιά για το σχολείο, είχα άλλη μια ψυχούλα να φροντίσω. Τον μαύρο μου.  Έπρεπε να βγει έξω. Δεν υπήρχε άλλη περίπτωση να έκανα περίπατο με τέτοιον επικίνδυνο καιρό. Προς στιγμή είπα να το αναβάλλω και να μείνω στην ζεστασιά του σπιτιού μου, αλλά μετά έκανα μια δεύτερη σκέψη. Το βλέμα του και το γάβγισμά του με παρακαλούσαν. Αυτό ήταν.  Έβαλα τις γαλότσες μου και φύγαμε. Ούτε λόγος για ομπρέλα. Θα γινόμουν μια άλλη Mary Poppins . Οι φωτογραφίες είναι από το κινητό μου και λίγο κουνημένες γιατί θα με έπαιρνε ο αέρας. Χαλάλι σου ρε μούργο...



                ΄Εγινα μούσκεμα. Έγινα παπί. Έγινα χάλια ! Πάγωσα και πολλές φορές τρόμαξα κιόλας από την δύναμη των ανέμων. Ο σκύλος στον κόσμο του. Έπαιζε με τα νερά, το διασκέδαζε.  Η βόλτα αυτή έγινε άλλες δυο φορές ακόμα, το μεσημέρι και το βράδυ μιας και έλειπε ο άντρας μου. .......


                Για κάποιους από εσάς που διαβαζετε αυτές τις γραμμές τώρα, αυτό που περιγράφω ίσως να μην σημαίνει τίποτα , όμως για μένα ήταν μεγάλη πράξη αγάπης. Αν δεν είναι αγάπη να παραμερίζεις τις δικές σου ανάγκες για τις ανάγκες του άλλου, τότε τι είναι;

             Τα mail και τα μηνύματα σας με τις καλές σας πράξεις συνεχίζονται και είμαι πολύ πολύ χαρούμενη. Μια φίλη από Γερμανία που θέλει να κρατήσει την ανωνυμία της μου γράφει :

Κυριακή, 1/12
Στη Χριστουγεννιάτικη Αγορά του Μάαστριχτ ένα παιδάκι έπεσε από τα καρουζέλ και τραυματίστηκε σοβαρά. Τρέξαμε να προσφέρουμε αμέσως τις πρώτες βοήθειες.
Δευτέρα, 2/12
Στην Αγορά του Άαχεν επαίτες αθόρυβα περίμεναν τη συμπαράστασή μας. Σήμερα ήμασταν περισσότερο γενναιόδωροι, χάρη σ' εσάς Lolipop familly.
Επικροτώ και στηρίζω την πρωτοβουλία σας. Πολλά Μπράβο!
Καλές Γιορτές με Υγεία και Αγάπη!
Καλό βράδυ!


              Μάλιστα μου έστειλε και αυτές τις υπέροχες φωτογραφίες :



              Μόνο 21 μέρες για τα Χριστούγεννα. Άλλες 21 μέρες αφορμή για να γίνουμε καλύτεροι.

                              Εύχομαι να έχετε μια καταπληκτική μέρα !
                                          Χρόνια Πολλά Βαρβάρα !!!!

3 σχόλια:

  1. Καλημέρα Γιωτάκι.
    Τι χαμός γίνεται εκεί;
    Μπράβο και καλή συνέχεια, ο γλυκός σας μούργος φαίνεται που είναι χαρούμενος, αν και μουσκίδι.
    Σε φιλώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πωωω πωωωω βρε τι χαμος και στα Χανια !! Παρολα αυτα ειναι υπεροχη η φωτος σου και ο μουργακος ειναι γλυκας !!! Φιλια Πολλαα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν ήξερα πως έγινε τέτοιος χαμός στην Κρήτη. Πω πω πω
    Γιωτάκι όσοι έχουν ή είχαν κατοικίδιο, ξέρουν καλά πόση φροντίδα χρειάζονται. Το να βγάλεις το Μαύρο βόλτα με τέτοιο καιρό, δεν είναι υποχρέωση, είναι αγάπη προς μια ψυχούλα. Μια ψυχουλα που σε αγαπάει χωρίς ορους, χωρις πρέπει. Σ'αγαπάει επειδή απλά την αγαπάς και εσύ.
    Σε διαβάζω ανελλιπώς και ανελλιπώς συνεχίζω τις καλές πράξεις!! Μας έδωσες έναυσμα με την πρώτη ανάρτηση του Ημερολογίου Αγάπης, να κάνουμε τις γιορτινές αυτές μέρες, κάτι περισσότερο, κάτι καλύτερο.
    Φιλιά πολλά αγαπημένο μου πλασματάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή