Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

Xmas Love Calendar Day 9

Στον Ορίζοντα

                           Αυτές τις μέρες όπου κι  αν κοιτάξεις στις εφημερίδες γίνονται παντού πολύ όμορφα bazaar από διάφορους συλλόγους ώστε να βοηθήσουμε διάφορους συνανθρώπους μας με σκοπό την αλληλεγγύη . Ένας τέτοιος σύλλογος μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα είναι και ο ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ που στηρίζει παιδιά με νεοπλασματικές ασθένειες.


                              Πήγαμε όλοι μαζί οικογενειακώς και αγοράσαμε διάφορα πράγματα που τα είχαν φτιάξει άνθρωποι με πολύ αγάπη γι αυτόν τον σκοπό. Σ' αυτά τα παζάρια, μπορείς να αγοράσεις πραγματικά πολύ όμορφα δώρα για τα Χριστούγεννα βοηθώντας παράλληλα ένα σπουδαίο έργο.
                    Κάπως έτσι κάναμε κι εμείς. Αγοράσαμε λικέρ ρόδι, κεραλοιφές, γούρια και χειροποίητα liposan που μοσχομύριζαν τριαντάφυλλο και γιασεμί.


             Δεν μπορώ να μεταδώσω το πόσο όμορφα νιώθουμε μετά από κάθε καλή μας πράξη. Είναι η χαρά και η ευτυχία μεγαλύτερή από όταν δεχόμαστε εμείς  ένα δώρο. Δοκιμάστε το και θα με θυμηθείτε. Όποιος θέλει να προσφέρει ή να ενημερωθεί για την δράση του Ορίζοντα μπορεί να μπει στην σελίδα του εδώ. 
            
                             Σας καλημερίζω με την υπέροχη εικόνα που βρήκα στην σελίδα του Ορίζοντα και σας εύχομαι να έχετε μια υπέροχη εβδομάδα ! 'Εμειναν 16 μέρες αγάπης. Συνεχίζουμε με τον ίδιο ενθουσιασμό.
                                              Χρόνια πολλά Άννα



                                                                 Γιώτα
                                                       yiotamar@gmail.com

3 σχόλια:

  1. Τι όμορφο το μήνυμα του συλλόγου! Καλή συνέχεια!
    Kathy by anthomeli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι πολύ όμορφο να χαρίζεις αγάπη. Και το πιο σημαντικό. Επιστρέφεται εκεινη ακριβώς τη στιγμή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και το σύλλογο στήριξες και πήρες και πολύ χρήσιμα και γευστικά καλούδια!!
    Πολλά πολλά μπράβο στον Ορίζοντα για τη δράση του και σε όλους οσους τον στηρίζουν. Τέτοιες προσπάθειες πρέπει να στηρίζονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή