Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

Xmas Love Calendar Day 23


Τα μαγικά καπάκια ....


                 Πριν αρκετό καιρό είχα διαβάσει κάπου πως κάπου μάζευαν πλαστικά καπάκια και αφού τα έδιναν σε κάποια εταιρεία, εκείνοι τους αγοράζουν αναπηρικά αμαξίδια. Στην περιοχή που μένουμε δεν πίνουμε νερό από τη βρύση και αγοράζουμε εμφιαλωμένο. Μόλις είδα λοιπόν ότι κάποιοι τα μαζεύουν για ιερό σκοπό ξεκινήσαμε να μαζεύουμε ΚΑΙ καπάκια.



                Μιλώντας πριν λίγους μήνες στο τηλέφωνο με την μητέρα μου,μου είπε ότι στο χωριό μαζέψανε καπάκια και αγόρασαν ένα ειδικό κρεβάτι σε έναν πολίτη με σοβαρά κινητικά προβλήματα. Συνεχίζουν μάλιστα να μαζεύουν για να αγοράσουν αναπηρικά καροτσάκια για το ιατρείο του χωριού.



                Μαζί με όλη την πραμάτεια μας (που δεν είναι και λίγη ), φορτώσαμε και την μεγάλη σακούλα με τα καπάκια. Καλά όλη η γειτονιά άκουγε τον άντρα μου που με έψελνε αλλά.....ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ !!!!!!!!



                 Κάτι που είναι για πέταμα για άλλους μπορεί να είναι κάτι πολύ σημαντικό. Οργανωθείτε και μαζέψτε σε σχολεία ( εκεί το έκαναν με μεγάλη επιτυχία ). Μπορείτε να ψάξετε στην περιοχή σας για μέρη που τα χρειάζονται γι' αυτούς τους σκοπούς. Γίνεται σε πολλά μέρη της Ελλάδας .....

                                      Ξέρετε τι είναι σε 2 μέρες;   Έρχονται !!!!!

                                               Σας στέλνω την αγάπη μου lolipops
                                                          Γιώτα
                                                  ( yiotamar@gmail.com )




1 σχόλιο:

  1. Και εμείς μαζεύουμε καπάκια στην εταιρεία που εργάζομαι. Όλοι μας μάλιστα φέρνουμε από το σπίτι μας, από γνωστούς κτλ... Απλά κρατάμε κάτι που θα πετούσαμε! Χρόνια πολλά με υγεία! Καλά Χριστούγεννα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή