Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

ΣΙΝΕΜΑ Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ

 Χάθηκα λίγο από τους υπολογιστές το τελευταίο διήμερο αλλά να μαι και πάλι ! Τι να πρωτοδιηγηθώ ... Μετά από την εκδρομή στα Μάρμαρα έπεσαν λίγο οι ρυθμοί .Βλέπεις το όλη μέρα θάλασσα , μαζί με πολύ πρωινό ξύπνημα, μαζί με άπειρες υποχρεώσεις εντός και εκτός σπιτιού και τα βράδυα να κοιμόμαστε μέτα τη 01:00 μας εξόντωσε λίγο.Έτσι για κανα δύο μέρες δεν πήγαμε θάλασσα. Δικαιολογία στάθηκε το αεράκι. Κάναμε όμως άλλα όμορφα πράγματα...

Μπήκα στην κουζίνα μου και έφτιαξα ροδακινόπιτα . Πειραματίστηκα με μία συνταγή εντελώς δικιά μου αρκετά νόστιμη αν και επιδέχεται βελτιώσεις .Βέβαια την επομένη που έριξα μία ματιά στο διαδύκτιο , ανακάλυψα οτι δεν ήταν μόνο δικιά μου ανακάλυψη μόνο η συνταγή.
Σκέτη ή με παγωτό  είναι ότι πρέπει για τον καφέ


Τη φάγαμε μαζί με φίλους στη βεράντα συζητώντας και βλέποντας τα παιδάκια να παίζουν στον κήπο. Έτσι κάπως έφυγε το απόγευμα της Δευτέρας ...

Η Τρίτη είχε άλλα .Το πρωί είχε πολλές δουλειές και ψώνια , τίποτα το ιδιαίτερο να περιγράψω δηλαδή αλλά το βράδυ ήταν όμορφο . Η πιο γλυκιά γυναίκα στον κόσμο , η Γιάννα μας (κάποτε θα γράψω ολόκληρη ανάρτηση ),προσφέρθηκε να μας κρατήσει τα παιδιά , για να βγούμε με τον άντρα μου λίγο χωρίς τα παιδιά .Είπαμε να μην της χαλάσουμε χατήρι (χα χα ) και βγήκαμε με άλλο ένα φιλικό ζευγάρι .Πήγαμε στη Συναγωγή . Είναι ένα bar σήμα κατατεθέν της πόλης τα καλοκαίρια . Περάσαμε υπέροχα !




Στην επιστροφή μας στο σπίτι στις 02 :00 περίπου μας περίμενε μία έκπληξη .Τα καλά μου τα παιδιά ήταν ακόμη ξύπνια !!! Ήθελαν λέει φιλάκι για καληνύχτα . Την τρέλαναν τη γυναίκα .

Τα καλύτερα όμως τα έκρυβε η Τετάρτη .Την  4η του  Ιουλίου γιορτάζεται η μέρα Ανεξαρτησίας της Αμερικής και στον οικισμό που μένουμε είχαν εκδηλώσεις. Εμείς καλέσαμε στο σπίτι φίλους για να δούμε παρέα τα βεγγαλικά και ετοιμάσαμε μία έκπληξη στα παιδάκια . Θερινό σινεμά !!!
Ένας προτζέκτορας , σπιτικό ποπ κορν , πατατάκια , κεφτεδάκια , τυροπιτάκια και barbeque .
   Ήταν  Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Α !!!!!!!!!!!!

Επιστρατεύσαμε τα καρεκλάκια της παραλίας και ότι καρεκλάκι παιδικό είχαμε και το δικό μας σινεμά ο Παράδεισος άνοιξε και σας περιμένει ......Μαζέυτηκαν και αρκετά παιδάκια της γειτονιάς και το έργο άρχισε . Toy Story 3










Μετά την ταινία το παιχνίδι συνεχίστηκε μέσα


Στο τέλος της βραδιάς ο Μάριος μας είπε οτι όλα ήταν φοβερά και οτι είμαστε οι καλύτεροι γονείς της γης !!! Ο Άγγελος μας τρέλανε στα φιλιά .

Είναι ωραίο να χτίζεις όμορφες αναμνήσεις στα παιδιά για να έχουν να πορεύονται...... Καλή και όμορφη ημέρα να έχουμε και που ξέρεις μπορει να κρύβει και άλλες εκπλήξεις .

13 σχόλια:

  1. Πολύ όμορφα περάσατε!
    Πάντα τέτοια!!
    Αυτό με το σινεμά είναι καταπληκτική ιδέα!! θα το έχω υπόψη μου για το μέλλον καθώς εμείς το μόνο που βλέπουμε μανιωδώς προς το παρόν είναι τα ζουζούνια!!!

    Πάντα καλά να περνάτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πραγματικά ήταν πολύ όμορφα . Τόσο που σκεφτόμαστε να το επαναλάβουμε και για μεγάλους....

      Διαγραφή
  2. τέλεια ιδέα το σινεμά..κι εγώ τρελαίνομαι για θερινό...τι όμορφες εικόνες...Χμμ για γράψε και τη συνταγώ της ροδακινόπιτας καλού καλου χεχε..για οταν τελειώσω με τη διαιτα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πραγματικά το θερινό σινεμά είναι ένα από τους λόγους που λατρεύω τα καλοκαίρια . Όσο για τη συνταγή της ροδακινόπιτας , σε μία από τις επόμενες αναρτήσεις έρχεται.

      Διαγραφή
  3. Ειστε οντως φοβεροι γονεις και τα παιδια σας πολυ τυχερα. Ιωαννα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ίωάννα νομίζω πως υπερβάλλεις .....Σε αγαπώ πολύ και με συγκινείς με αυτά που γράφεις !!!

      Διαγραφή
  4. Σινεμα στο σπιτι.Και διαλεγεις τι θα δεις και δεν εχει ουρες Και πας απο τα 6 μονος σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Υπέροχα όλα, μπράβο σας! Σας εύχομαι να περάσετε πολλές πολλές τέτοιες στιγμές για να τις θυμόσαστε τον κρύο Χειμώνα. Η μοναδική μου ένσταση, είναι η γερμανική μπύρα! Έχουμε κι ελληνικές !!!! (χαχαχαχ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καιρό τώρα σκεφτόμαστε το θερινό σινεμά αλλά δεν τα έχουμε καταφέρει!!! Είναι πολύ ωραία ιδέα και σίγουρα πολύ απολαυστικό για τα παιδιά!!! Μπράβο σας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή